تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

تاکید پزشکیان برای رفع مشکل رسوب کالاهای سلامت در گمرک

سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس با اشاره به نشست مشترک این کمیسیون با رئیس جمهور از قول پزشکیان برای رفع مشکل رسوب کالاهای سلامت محور و مواد غذایی در گمرک خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۹ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۲۵۳۴۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سلمان اسحاقی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفت‌وگویی درباره نشست مشترک اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با مسعود پزشکیان گفت: اعضای کمیسیون دغدغه‌های کلان کشور را در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رئیس جمهور که سابقه عضویت بیست ساله در کمیسیون بهداشت را دارد مطرح کردند.

وی افزود: رئیس جمهور تاکید کرد فردی را به عنوان وزیر بهداشت به مجلس معرفی می کند که توان اجرای قانون، سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب و قانون برنامه هفتم توسعه را داشته باشد و اعتقاد ایشان نیز بر همین موضوع است و سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب و برنامه هفتم باید اجرا و عملیاتی شود.

نماینده مردم قائنات و زیرکوه در مجلس دوازدهم ادامه داد: دکتر پزشکیان تاکید کرد نباید در این رابطه سلیقه ای عمل و برخورد کرد و یکی از دلایل مشکلات کشور بی ثباتی مدیران است؛ بنابراین وزیر بهداشت باید توانایی اجرای قوانین بالادستی را داشته باشد؛ همچنین اجرای پزشک خانواده مورد تاکید قرار گرفت و یادآور شد اگر پزشک خانواده به صورت کامل و جامع و بدون عیب و نقص اجرا شود شاهد عدالت در سلامت خواهیم بود.

اسحاقی یادآور شد: از آنجایی که بانک‌ها، وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاه ها همکاری مناسب را برای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ندارند بنابراین اعضای کمیسیون بر ضرورت اجرای کامل این قانون تاکید کردند همچنین عدالت در سلامت نقطه مشترک کمیسیون و رئیس جمهور بود و تاکید شد که باید بستری را فراهم کرد که همه مردم به صورت عادلانه و دور از هر گونه تبعیض از حوزه درمان و سلامت کشور بهره‌مند شوند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: وجود 60 درصد پزشکان متخصص در 5 کلانشهر یکی از موضوعات تبعیض آمیزی بود که به آن اشاره شد.

وی ادامه داد: رئیس جمهور پس از اظهارات اعضای کمیسیون در مورد تعلل سه ساله برای ترخیص 17 میلیون دلار کالای سلامت محور در گمرک، تاکید کرد که این مهم را در نشست سران قوا مطرح و برای ترخیص مواد اولیه دارویی، داروها، تجهیزات پزشکی و کالاهای سلامت محور و مواد غذایی از ظرفیت سران قوا استفاده خواهم کرد./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار